ØG DIN KUNDELOYALITET MED APPS

Apps

 

Øg kundeloyalitet med apps

APPS ØGER KUNDELOYALITETEN

Man skal ikke bare lave apps for at brande sig og fordi alle andre gør det.

Der er mange grunde til at investere i at udvikle en app, som er brugbar og værdiskabende for målgruppen. En af de helt store fordele er en øget kundeloyalitet - en præference for at anvende din virksomhed i stedet for konkurrenterne.

En af de helt store forudsætninger for dette er dog at apps udvikles til at yde merværdi for målgruppen i det daglige.

MARKEDSFØRING

Ud over at øge kundeloyalitet og -præference med en god app - så giver det naturligvis også noget profilering af din virksomhed og det signalerer, at du er "med på noderne".

Apps er i dag en rigtig god markedsføringsplatform og en god mulighed for at nå ud til nye brugere og nye dele af din eksisterende målgruppe.

RESPONSIV HJEMMESIDE ELLER APP?

-VALGET AFHÆNGER AF FORMÅLET OG BUDGET -

APPS - FORDELE

Der findes mange forskellige typer af apps: web apps, hybrid apps og native apps.

En app er et program som installeres på mobiltelefoner eller tablets.

Fordelene ved apps er, at de er uafhængige af internetforbindelser og at de, da de er installerede, giver adgang til mange funktionaliteter på enheden (lokationsbestemmelse, billedebehandling og mange andre funktioner). Det er hurtigt og nemt at installere apps og det er nemt at tjene penge på apps.

APPS ULEMPER

Ulemperne er, at app-udvikling kan være dyrt og at man skal have et rigtigt godt koncept for at få stort gennembrud og blive "allemands-eje".

I langt de fleste tilfælde vil man dog nok være tilfreds med at blive anvendt af en mere specifik målgruppe = ens kunder og her er det lettere at markedsføre en app gennem nyhedsbreve og traditionel markedsføringskampagner.

RESPONSIVE HJEMMESIDER

Responsive hjemmesider er hjemmesider, som tilpasser sig den skærm og den type enhed som de vises på.

Man er her afhængig af internetforbindelse og man er også afhængig af at samme indhold vises på alle enheder. Man kan dog godt skjule enkelte elementer og bytte om på rækkefølgen af indhold. Men radikal ændring af indhold opnår man ikke.

Fordelene ved responsive hjemmesider er, at de er knap så udviklingstunge og dermed også mindre dyre end apps.

I modsætning til en app, som er installeret på telefonen - så skal brugerne hente hjemmesiden frem, hver gang de vil besøge siden.

Nyhedsbrev tilmelding

Tilmelding nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Her sender vi nyheder og vigtige informationer ud til vores kunder