KOMMUNIKER GRAFISK MED DIN MÅLGRUPPE

Grafisk design

 

 

Moderne design

Vi laver moderne grafisk design, som følger med tiden. Men design skal ikke blot se pænt ud og være fremsynet - det skal først og fremmest være funktionelt.

Og allermest vigtigt er det, at design understøtter og er tilpasset til din virksomhed og dit brand.

VISUEL KOMMUNIKATION

Design er visuel kommunikation. Design er med til at løfte dit brand og den måde din virksomhed bliver opfattet af af din målgruppe.

Derfor er det essentielt at kommunikation og branding tænkes ind i design fra starten af. Det hjælper vi dig med, når vi producerer dine ting.

Grafisk Design

LOGODESIGN

Vi kan også lave logodesign, hvis du har brug for et nyt logo eller hvis du har et eksisterende logo, som trænger til en revidering.

Vi laver altid logoer i vektor format så de kan bruges både på tryksager og på digitale produkter

HJEMMESIDE DESIGN

Vi laver hjemmeside designs - både helt fra bunden af og moderniseringer af eksisterende hjemmesider, der måske trænger til et lille designløft.

Design er for os et tæt samarbejde med kunden. Det er vigtigt for os at designet passer til virksomheden og til den målgruppe som besøger hjemmesiden

APP DESIGN

Skal du have lavet en ny app eller en prototype på en app - så kan vi hjælpe dig med at lave design.

Vi har stor erfaring med app-udvikling og følger med i udviklingen indenfor den nyeste teknologi og de måder/scenarier, hvor brugere anvender apps indenfor

 

Nyhedsbrev tilmelding

Tilmelding nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Her sender vi nyheder og vigtige informationer ud til vores kunder