BLIV SYNLIG FOR DINE KUNDER

Søgeoptimering af hjemmesider

 

OPTIMERING TIL SØGEMASKINER

Alle de hjemmesider vi laver er søgeoptimerede fra starten af. Men søgemaskinerne ændrer hele tiden på de metoder de anvender til at vægte hvilke hjemmesider, der skal vises først i deres søgeresultater.

Det er derfor meget vigtigt at man hele tiden får justeret sin hjemmeside i forbindelse med søgeoptimering - så man følger med tiden og får optimal udbytte ud af sin side.

HVAD ER OPTIMERING?

Optimering af hjemmesider er mange ting. Nogle ting kan man som virksomhed selv gøre og andre ting skal man have professionel hjælp til.

Nogle af de ting, som man selv kan gøre er blandt andet i forbindelse med produktion af tekst og billeder til sine sider.

Ud over selv indholdet på siden er det meget vigtigt at kodearbejdet bag ved hjemmesiden er i orden og at det er optimeret til søgemaskinerne. Her har man brug for professionel hjælp.

SEO - Optimering til søgemaskiner

OPTIMERING AF INDHOLD

Når man producerer indhold til sin hjemmeside skal man tænke på hvordan man opbygger indholdet og opstiller indholdet med overskrifter og links m.m. Her i tekst og overskrifter samt links er det vigtigt at man anvender relevante og vigtige søgeord, som man gerne vil placeres højt på. Det er også vigtigt at man i udarbejdelsen af søgeord tænker i at anvende søgeord som er meget specifikke i stedet for meget generelle søgeord.

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde søgeord og med at gennemgå dine sider og arbejde med tekstopsætning på dine sider

Indhold er meget vigtigt for søgemaskiner!

OPTIMERING AF KODE

Det er vigtigt at din hjemmeside er optimeret rent kodemæssigt og det har man brug forprofessionel hjælp til.

Og her er det vigtigt at pointere at man skal vælge professionelle, som ved hvad de laver og som ikke går ind indsætter kode, som søgemaskinerne anser for spamming og dermed blokerer for visning af din side.

Der skal ikke særligt mange fejltrin til for at du bliver blokeret eller modtager strafpoint fra Google som gør at din side nedprioriteres når placering af links skal vurderes til søgeresultaterne.

Optimering tager lang tid og er en langsigtet plan. Jo ældre din hjemmeside og dit indhold er jo mere bonuspoints får du i Google og er du først blokeret eller har modtaget strafpoints så kan det tage lang tid at komme af med dem igen

Ring til os for at få en vurdering af din hjemmeside

Nogle af de ting, som man selv kan gøre er blandt andet i forbindelse med produktion af tekst og billeder til sine sider.

SEO - Optimering til søgemaskiner

Nyhedsbrev tilmelding

Tilmelding nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Her sender vi nyheder og vigtige informationer ud til vores kunder